Vi på SeoHero hjälper er

Marknadsdata: Varje dag googlar Svenska personer ca 55 miljoner gånger i Sverige. Självklart gör detta Googles sökmotor till en möjlig marknadskanal, att ni kan ta mer marknadsandelar i er bransch och få in nya potentiella kunder via Google.

Låt oss bli din nya partner för SEO.

Sökmotoroptimering – SEO är jobbet vi gör på din hemsida eller E-handel så Googles sökmotor lättare ska kunna hitta ditt bolags webbplats i sökresultatet när någon söker efter era produkter eller tjänster.

Låt oss Sökmotoroptimera ditt digitala skyltfönster på internet som är så viktigt, så du kan få fler potentiella kunder som hittar er.

Google är en smart kanal för din digitala marknadsföring och det är viktigt att sökmotoroptimeringen görs på rätt sätt så du får önskad effekt.

E-handel / Hemsida optimering

 • On-page optimering
 • Content innehåll på er sida vi ger er även textförfattning
 • Off-page optimering
 • Web & sökordsövervakning
 • Sökordsplaceringar
 • Månadsrapporter och uppföljning
 • Trafik & konverteringar från Google Analytics

Hos seohero får du en egen copywriter sökmotoroptimerad text till din webbplats enligt era önskemål.

SEO-text, artiklar, produkttexter, kategoribeskrivningar,

Våra copywriters kan optimera hela din webbplats texter med startsida och undersidor, titel och meta-data och leverera ett arbete på hög nivå som lockar besökare.

Exempel på text vi skriver:

 • Startsida och undersidor
 • Uppdatering av befintliga texter
 • Produkt- och kategoribeskrivningar
 • Titel och meta-data beskrivning

Ta kontakt för höra mer om vad vi kan hjälpa er med, 

Vad är SEO?

SEO står för “sökmotoroptimering.” Enkelt uttryckt betyder det processen att förbättra din webbplats för att öka dess synlighet för relevanta sökningar. Ju bättre synlighet dina sidor har i sökresultaten, desto mer sannolikt är det att du får uppmärksamhet och lockar potentiella och befintliga kunder till ditt företag.

 

 

Hur fungerar SEO?

Sökmotorer som Google och Bing använder bots för att genomsöka sidor på webben, gå från webbplats till webbplats, samla information om dessa sidor och placera dem i ett index. Därefter analyserar algoritmer sidor i indexet, med hänsyn till hundratals rankningsfaktorer eller signaler, för att bestämma ordningssidorna ska visas i sökresultaten för en viss fråga.

Faktorer för sökrankning kan betraktas som ombud för aspekter av användarupplevelsen. Vår periodiska tabell med SEO-faktorer organiserar faktorerna i sex huvudkategorier och vikter var och en baserat på dess övergripande betydelse för SEO. Till exempel är innehållskvalitet och sökordsforskning nyckelfaktorer för innehållsoptimering, och genomsökbarhet och mobilvänlighet är viktiga webbplatsarkitekturfaktorer.

Sökalgoritmerna är utformade för att visa relevanta, auktoritativa sidor och ge användarna en effektiv sökupplevelse. Att optimera din webbplats och ditt innehåll med tanke på dessa faktorer kan hjälpa dina sidor att rankas högre i sökresultaten.

Till skillnad från betalda sökannonser kan du inte betala sökmotorer för att få högre organisk sökrankning.

Varför är SEO viktigt för marknadsföring?

SEO är en grundläggande del av digital marknadsföring eftersom människor gör biljoner sökningar varje år, ofta med kommersiell avsikt att hitta information om produkter och tjänster. Sök är ofta den primära källan till digital trafik för varumärken och kompletterar andra marknadsföringskanaler. Större synlighet och rankning högre i sökresultaten än din tävling kan ha en väsentlig inverkan på din slutresultat.

Men sökresultaten har utvecklats under de senaste åren för att ge användarna mer direkta svar och information som är mer benägna att hålla användarna på resultatsidan istället för att köra dem till andra webbplatser.

Observera också att funktioner som rika resultat och kunskapspaneler i sökresultaten kan öka synligheten och ge användarna mer information om ditt företag direkt i resultaten.

Läs mer om betalda sökannonser 

Läs mer om SEO 

SEO Frågor

 • Vad är SEO?

  SEO står för “sökmotoroptimering.” Enkelt uttryckt betyder det processen att förbättra din webbplats för att öka dess synlighet för relevanta sökningar. Ju bättre synlighet dina sidor har i sökresultaten, desto mer sannolikt är det att du får uppmärksamhet och lockar potentiella och befintliga kunder till ditt företag.

 • Vad är onpage SEO?

  Ju högre upp ni syns på sökmotorer, desto större chans är det att kunden väljer just er. För att positionera sig högt upp i den så kallade organiska träfflistan på Google krävs det att man arbetar med SEO. Vi optimerar er hemsida för att den skall positionera sig bättre och samtidigt driva mer relevant trafik. Den ökade trafiken till er hemsida resulterar sedan i fler köpande kunder.

 • Hur fungerar SEO?

  Sökmotorer som Google och Bing använder bots för att genomsöka sidor på webben, gå från webbplats till webbplats, samla information om dessa sidor och placera dem i ett index. Därefter analyserar algoritmer sidor i indexet, med hänsyn till hundratals rankningsfaktorer eller signaler, för att bestämma ordningssidorna ska visas i sökresultaten för en viss fråga.

 • Varför är SEO viktigt för marknadsföring?

  SEO är en grundläggande del av digital marknadsföring eftersom människor gör biljoner sökningar varje år, ofta med kommersiell avsikt att hitta information om produkter och tjänster. Sök är ofta den primära källan till digital trafik för varumärken och kompletterar andra marknadsföringskanaler. Större synlighet och rankning högre i sökresultaten än din tävling kan ha en väsentlig inverkan på din slutresultat