PROVA 1 MÅNAD
KOSTNADSFRITT

Kostnadsfritt introduktionserbjudande till företag, vi bjuder in ert företag att prova på medierådgivning och medieplanering i 1 månad helt utan kostnad.
Tanken är att ni ska lära känna oss och se vilka fina topp-resultat vi kan prestera, stanna kvar om du vill, efter du har utvärderat oss.

Vi vill stötta våra kunder med medierådgivning och medieplanering.

Med 15 års erfarenhet av internetföretagande och digital internetmarknadsföring så vet vi vilken marknadsföring som ger mest resultat för marknadsbudgeten - Storleken på din marknadsbudget spelar mindre roll, det viktiga är hur budgeten används.

Med vår expertis inom medie och digital marknadsföring så slipper du göra dyra misstag och kan ta ditt företags marknadsföring till nästa nivå.

Samtalet med en specialist är helt kostnadsfritt och därefter skickar din kontaktperson dig en medieplan, en ritning eller en action plan så du vet vilken typ av marknadsföring som är värd att satsa dina pengar, tid och energi på.

Erbjudandet är begränsat till 60 platser per månad.

Som medlem kan du ta del av våra mycket förmånliga priser och avtal när ni ska köpa in annonser och medier mm. Vi som mediebyrå får alltid bättre priser eftersom vi köper in mycket åt gången.

Fyll i formuläret nedan för att prova vår medierådgivning och få din medieplan kostnadsfritt under 1 månad.

KONTAKTINFORMATION

Ja, jag vill prova 1 månad kostnadsfritt