Välkommen till SeoHero, hos oss hittar du över 40år erfarenhet inom mediebranschen.

Bolaget Orange Technologies Group AB 

Låt oss utveckla din digitala affär och boosta er digitala närvaro på internet.

Vi har lång erfarenhet av digital marknadsföring och sökmotoroptimering (SEO) samt sökordsmarknadsföring (SEM).

Vi finns i fräscha lokaler i centrala Göteborg men jobbar i hela Norden.

Dessutom har vi en databas av länkar inom olika branscher och keywords som vi använder för praktiskt taget alla branscher för att skapa effektiva länkstrategier. Länkstrategierna tillsammans med skräddarsytt innehåll, och våra specialister — hjälper dig att rankas snabbt, oavsett om det är lokal eller nationell sökoptimering.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig våra tjänster inom detta område med vår egenutvecklade mjukvara. Dessutom kan vi vi även hjälpa till med SEM under tiden det tar för er att rankas, där vi arbetar med konverterings-optimering, re-marketing och Google Ads för att ni ska öka er försäljning medan ni rankas i det organiska flödet.

Vi har också specialister inom SMM (Social Media Marketing) där vi kan sätta upp effektiva kampanjer. Det som skiljer oss där är att vi inte som andra byråer behandlar er som någon i mängden, och bara ställer in auto annonser. Vi gör om era sociala plattformar, skapar grafik och “copy” samt optimerar era annonser så det verkligen skapar relevant trafik som konverterar. Vi har flera kunder inom detta segment där vi ökat den slutgiltiga försäljningen med +20 procent genom endast Facebook och Instagram.

Kontakta oss med formuläret under eller ring direkt!

 

                                                                                 
 

KONTAKTINFORMATION