Medierådgivning och Medieplan

Vi hjälper kunder att bli kär i ditt varumärke.

Ditt varumärke är unikt, och din digitala strategi bör också vara. Låt oss skapa ett anpassat medierådgivning/medieplan, datadrivet, resultatfokuserat tillvägagångssätt som bygger varaktiga kontakter med dina målkunder.

Ditt digitala marknadsföringsarbete måste ge resultat.

SeoHero, ett Göteborg-baserat digitalt marknadsföringsföretag, skapar smarta, relevanta och autentiska digitala reklam-, innehållsmarknadsförings-, sociala medie-, design- och e-handelsstrategier som driver intäkter för ändamålsenliga varumärken.

Vår expertis inom de bästa aktuella digitala marknadsföringsrutinerna höjer ditt varumärkes distinktioner och skapar en långsiktig relation mellan dig och din kund.

Digitala marknadsföringstjänster

Dina mål är våra mål. Vi är experter på bästa aktuella varumärkes- och digitala marknadsföringsmetoder. Vi vet vad som krävs för att skilja ditt varumärke från konkurrenterna.

Innehåll:
Effektiva innehållsstrategier identifierar inte bara rätt innehåll för att ansluta till befintliga kunder, de lyfter också fram tillgångar som behövs för att nå nya kunder över alla dina marknadsföringskanaler. Vår innehållsstrategi hjälper dig att skapa övertygande innehåll som engagerar din målgrupp.

Kundförvärv:
Att nå och konvertera kunder i varje steg av köparens resa är grundläggande för ditt företag. Vi utvecklar smarta marknadsföringsstrategier som konverterar via flera kanaler.

E-handel:
E-handel är för alla varumärken som vill ha en direkt koppling till sina kunder. Vi hjälper ditt varumärke att maximera din webbutik och skapa resultat.

Branding:
Vacker design och kundorienterad strategi är namnet på spelet när det gäller effektfullt varumärke. Vårt team av varumärkesexperter hjälper dig att skära igenom den trånga marknaden och verkligen få kontakt med dina kunder.

Sök:
Sök (sökmotoroptimering och marknadsföring av sökmotorer) är avgörande för att nå kunder längre ner i köptratten. Men det är inte lätt. Vi har expertis för att föra ditt företag framåt

Sociala media:
Det finns mer med effektiva sociala medier än vad som syns. Exceptionella strategier för sociala medier gör att dina kunder vill följa, engagera och köpa. Våra strategier visar dig den verkliga kraften i sociala medier.

 

Som medlem ger vi dig medierådgivning/medieplan så du slipper köpa marknadsföring som inte fungerar.

Teamet stöttar er även så ni kan låta era pengar jobba med rätt typ av marknadsföring där det ger mest effekt och affärsnytta för ert bolag.

Din medierådgivare ger dig en skräddarsydd medieplan så du kan planera din digitala marknadsföring och lägga pengarna där det ger bäst resultat.

Med din skräddarsydda medieplan i din hand, har du möjlighet att lyckas med dina digitala affärer på internet.

Som medlem kan du ta del av våra mycket förmånliga priser och avtal när ni ska köpa in annonser och medier mm.

Vi som mediebyrå får alltid bättre priser eftersom vi köper in mycket åt gången.

Registrera dig här för din medieplan — Testa 1 månad Gratis!

Läs mer om våra tjänster

”Vi behövde göra vår hemsida mer synlig på GOOGLE men vi visste inte riktigt hur, där har Jimmy  på Orange SEO AB hjälpt oss på ett fantastiskt sätt under resans gång, både som partner och bollplank.”

 

                                                                                       Bo Andersson

                                                                                       Tjörn Handel AB/www.gatubelysning.biz