Account Manager, vi ger dig fast lön + Provision + Bonus

Vi söker nu proffs-säljare som kan jobba på distans som säljer in SEO Sökmotoroptimering på Googles sökmotor till nya kunder samt merförsäljning på dessa. Du kommer bli vår Account Manager och ansvara över din kundportfölj och följa upp och sälja in mer produkter så länge kunden vill stanna kvar.

Våra SEO specialister hjälper våra kunder att nå toppen på deras marknad lokalt på Googles organiska sökresultat. Vi säljer även Google Ads och tar hand om annonser på sociala medier såsom Facebook och Instagram.

Vi erbjuder intern utbildning men söker i första hand dig som har säljvanan inne och kan sälja som ett proffs och har gjort det länge.

Vi erbjuder anställning med fast lön + Provision + Bonus hemifrån eller på distans.

Möjlighet finns att sitta på vårt kontor i centrala Göteborg.

Arbetstid: 08.00 – 16.00

Är det dig vi söker? Då vill vi gärna höra ifrån dig så skicka in din ansökan till info@seohero.se och skicka även frågor om jobbet till oss via e-mail.

SEO tekniker, vi ger dig fast lön + Bonus

Vi söker nu SEO tekniker på distans som kan hjälpa våra kunder att nå toppen på deras marknad lokalt på Googles organiska sökresultat. Vi säljer även Google Ads och tar hand om annonser på sociala medier såsom Facebook och Instagram som vår SEO tekniker även arbetar med.

Krav att du kan skriva texter till webben och har jobbat med SEO och Google ads tidigare.

Vi erbjuder anställning med fast lön + Bonus hemifrån eller på distans.

Möjlighet finns att sitta på vårt kontor i centrala Göteborg.

Arbetstid: 08.00 – 16.00

Är det dig vi söker? Då vill vi gärna höra ifrån dig så skicka in din ansökan och frågor om jobbet till oss via e-mail till info@seohero.se